About Us

North Sunshine Eagles FC is located in the western Melbourne suburb of St Albans, 15km north-west of the Melbourne city, in the Australian state of Victoria. The club is competing in the Men’s State League 1 North-West, hosting matches at Larisa Reserve in St Albans. Our goal is to improve and grow as a club and compete in higher levels of the competition.


KF Shqiponja është i vendosur në lagjen e quajtur St Albans e cila gjendet 15km në veri-perëndim të qytetit Melburn në shtetin Viktoria. Ne momentalisht garojmë në Ligën Shtetërore të 1-të Veri-Perëndimor. Ndeshjet si vendas i luajmë në Larisa Reserve në St Albans. Qëllimi ynë është që të përparojmë si klub dhe të garojmë në liga më të larta.